Tjohej!

Jobbade som sagt igår, det var ändå mycket och göra. Men ack vad dom i servisen var generösa med dricksen till bara mig själv. Hade ingen "partner" igår som hjälpte till, utan det var jag själv som jobbade.
Fick totalt 503 kr i dricks, jösses dom måste ha fått bra ligg el så var dom bara generösa.:) Det ska man inte tacka nej till. Vi hade dryga gäster, men som tur så slapp jag ta hand om dom. Annars så skulle jag ha fått damp på dom.
Dom ville ha mer potatismos till deras Wallenbergare, men våra kockar sa att det var sista potatismos vi hade.
Sen så började dom skåla under mitt i allt när min kollega skulle ge dom bröd. Men det var inte allt.
En av dom började snacka så jävla högt så hela restaurangen kunde lyssna. Hela tiden hörde man honom säga "Säg mig hur mycket du älskar mig, hur mycket älskar du mig?Skål för Gud och hans lägenhet".  Deras attityd var katastrof. En av dom hade bakåtslickat hår och han har legat för mycket i solarium, för han såg ut som en pepparkaka.
Som tur så var dom inte i restaurangen länge.
Idag så pluggade jag i teoriboken, fan jag är inte så mycket i fokus. Känner mig nervös och stressad.
Längtar tills allting är över. Hade en god middag och som jag såg fram emot. Min kära mamma lagade fullkornspasta med laxfile och spenat till mig., drack vitt vin till det mums.Och till efterrätt ska vi snart äta semlor som jag har köpt på vägen hem.
Gick förbi Bikbok och såg att dom hade rea på jeans. Perfekt tänkte jag, jag använder alltid "M". Men jag tog "L" av nån anledning. Men så satte jag på dom så var dom för små. What the fuck?! Deras storlekar är helt sinnesjuk.
Jag menar, dom hade jeans i i "XXXS" fan rena bebisstorleken.
Jag är i normalvikt men kände mig illamående när man inte fick plats i "L" deras storlek, medans jag kan gå runt i vissa "S" plagg. Skärp er BikBok.

Var samtidigt inne i Souk, där kunde man vinna "Mac book värde för 9.999 kr" men tävlingen går ut med att man ska göra sig hur ful som helst  hjälp via datorn.
Eh? Om jag ville göra mig ful bara för att så använder jag photoshop så ingen annan kan se mig, inte så att hela Sveriges befolkning kan se hur ful man blir med hjälp av en dator.
Det enda som var helt ok var att det var på rea inne på H&M så köpte jag shampo,balsam och inpackning på märke "Herbal Essences". Jag gillar deras shampo.

Nästa fredag är jag bortbjuden hos en kompis. Hennes pojkvän ska öppna en cateringfirma med sin kompis.
SÅ ska dom ha nån fest som jag blev bjuden på. Det ska bli nice.  Jag har varit på deras inflytningsfest tidigare med massa sociala människor. Så jag hoppas att dom kommer dit.

Nä nu ska jag sticka iväg och äta semla med mamma och pappa:)

Kommentarer
Postat av: Carre

Det är sjukt det där med storlekar. Dock är ju BikBok en sån butik som speciellt inriktar sig på små storlekar för oftast mindre människor, varpå deras storlekar inte är detsamma som andra. Man får helt enkelt försöka bilda sig en uppfattning hur varje butiks storlekar är, för de skiljer sig avsevärt. Puss

2008-02-16 @ 15:30:05
URL: http://carre1985.blogspot.com
Postat av: Lella

Tack för den fina presenten :) I like it a lot :) Puss Puss

2008-02-16 @ 23:03:39
URL: http://fabulositysecret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0